0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Klantenservice
1 Veel gestelde vragen
1.1 Hoe bestel ik bij Tabakado.nl

Bestellen bij Tabakado.nl gaat via een paar eenvoudige stappen.

Het minimaal bestelbedrag is €15,-.

- Stap 1 - Bestelwijze

Indien u een éénmalige bestelling plaatst, vragen wij uw gegevens in te vullen om uw bestelling goed te kunnen verwerken.

Kiest u voor bewaren van gegevens worden deze bewaard en kunt u bij een volgende bestelling bij Tabakado.nl direct inloggen met uw opgegeven emailadres en wachtwoord. Indien u uw wachtwoord vergeten bent klikt u op ‘Wachtwoord vergeten?’ Uw wachtwoord wordt per e-mail toegezonden.

- Stap 2 - Bezorggegevens

Uw standaard bezorgadres wordt bovenaan getoond. Wilt u een de bestelling op een ander adres laten bezorgen? Klik dan op ‘naar ander adres verzenden’

- Stap 3 - Verzendwijze

Hier geeft u de verzendwijze aan.

- Stap 4 - Betaalwijze

Kies uit de aangeboden betaalmethoden de methode waarmee u uw bestelling wilt betalen.

- Stap 5 - Controleer Uw bestelling

Hier kunt u de opgegeven bestelling controleren

Nadat u de order heeft geplaatst verschijnt in uw scherm het bestelnummer en krijgt u de mogelijkheid om de kopie orderbevestiging uit te printen.

Tevens ontvangt u op het door u opgegeven e-mail adres een bestel bevestiging.

1.2 Bestel ik veilig bij Tabakado?

Zodra u op Tabakado.nl uw gegevens in gaat voeren om een bestelling te betalen, wordt er met de SSL-techniek (Secure Socket Layer) een beveiligde verbinding tot stand gebracht tussen Multisafepay computer en uw computer. U herkent een veilige SSL-verbinding aan ‘https’ in de URL (de webadres-balk) en het slotje onderin het scherm of in de statusbalk van uw browser.

Voor een SSL-verbinding heeft u geen speciale software nodig.

Een beveiligde verbinding zorgt ervoor dat uw gegevens zijn gecodeerd met een sleutel die alleen bij de Multisafepay computer en uw computer bekend is. Op deze manier kunt u uw gegevens veilig van uw computer naar de computer van Multisafepay versturen.

1.3 Welke betaalmogelijkheden zijn er?
 • Veilig en vertrouwd betalen is voor u als consument op het internet van groot belang, Tabakado.nl biedt u diverse veilige betaalmethodes aan .

 • - iDEAL

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kiest u voor iDEAL rond deze dan volledig af.

  Betalen met iDEAL kan alleen als u internetbankierder bent.

 • - MAESTRO

  U kunt uw gegevens (via onze beveiligde SSL procedure) veilig invoeren en wij zorgen samen met uw organisatie voor een correcte afhandeling.

 • - OVERBOEKING

  Overboeking betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op IBAN rekeningnummer NL92 INGB 0004 3140 88  t.n.v. Tabakado.nl te Eindhoven. Dit kan bijvoorbeeld via internetbankieren of via een overschrijving. Houd wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken uw naam en het ordernummer uit uw orderbevestiging, na ontvangst gaan wij over tot verzending.

  Indien de betaling binnen 14 dagen niet is bijgeschreven beschouwen wij de bestelling als geannuleerd, u ontvangt nog wel een herinneringsmail.

 • - E-WALLET

  Betalen via uw eigen MultySafepay portemonnee.

 • - PAYPAL

  Betalen met uw eigen PayPal account.

 • - MISTER CASH (voor België)

  Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

  Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay betalen!.

 • - DIRECTebanking (voor Duitsland DE. Oostenrijk DK. Zwitserland CH. en Nederland NL.).

  DIRECTebanking.nl werkt op eenzelfde wijze als iDEAL: in de eigen bankomgeving.

  DIRECTebanking.nl verwerkt realtime gegarandeerde online bankoverschrijvingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland.

 • - GIROPAY (voor Duitsland).

  Met Giropay kunnen Duitse rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.

 • - CARTE BLEUE (voor Frankrijk).

  Met Carte Bleue kunnen Franse rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.

 • - CONTANT

  Het is mogelijk de bestelling contant af te rekenen als u de bestelling op afspraak zelf afhaalt in Eindhoven.

 • - PINNEN

  Pinnen is mogelijk indien u de bestelling zelf wilt afhalen.

 • - Veilig betalen met MultiSafepay.

  Om de veiligheid van betalen te waarborgen gebruikt Tabakado het betaalplatform MultiSafepay dat beveiligd is met SSL-normen. SSL is op dit moment het veiligste en meest gebruikte encryptieprotocol op internet.

  Dit betekent dat de gegevens die u verstrekt, bijvoorbeeld uw naam of creditcardnummer, worden gecodeerd, zodat deze niet door andere personen kunnen worden gelezen of onderschept.

  Het veilig aanbieden en afhandelen van uw transacties gebeurt bij ons uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Dagelijks wordt het MultiSafepay netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico’s door middel van McAfee SECURE.

 • Alle MultiSafepay creditcard transactie worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure programma. Bovendien staat MultiSafepay onder toezicht van De Nederlandse Bank.

1.4 Hoe weet ik dat mijn order is geplaatst

Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging van de bestelling op het door u opgegeven e-mail adres, in deze mail wordt een overzicht van uw bestelling weergegeven. Mocht u geen e-mail hebben ontvangen door bijvoorbeeld een spamfilter kunt u deze alsnog via e-mail aanvragen.

1.5 Kan ik op een ander adres laten bezorgen

Ja, u kunt tijdens het bestelproces een ander verzendadres opgeven. Zo kan de bestelling bijvoorbeeld ook op uw werk bij de buren of relatie bezorgd worden.

1.6 Ik heb een order geplaatst maar geen orderbevestiging ontvangen

Wij adviseren uw mailbox te controleren op “ongewenste mail”. Mocht dit geen uitkomst bieden dan adviseren wij u contact op te nemen met Tabakado.nl en wij sturen u alsnog een kopie van uw bestelling.

1.7 Persoonlijk Account aanmaken

Voordelen van uw persoonlijk Account:

 • - Snel en eenvoudig inloggen met uw e-mailadres en zelfbedachte wachtwoord.
 • - Met één druk op de knop inzicht in lopende bestellingen en rekeningoverzicht.
 • - Wijzig zelf uw adresgegevens en betaal- en bezorgvoorkeuren.
 • - Een persoonlijke wensenlijst waarin u snel uw favoriete artikelen kunt terugvinden en bestellen.
1.8 Verzendwijze / Verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en voor verzending van uw bestelling werken wij met PostNL Pakketservice.

Gratis verzendkosten voor Nederland bij bestelling boven € 60,00

Gratis verzendkosten voor België en Duitsland bij bestelling boven € 100,00

 • - Verzendkosten beneden € 60,00 binnen NL: € 6,95
 • - Verzendkosten beneden €100,00 België en Duitsland: € 13,50
 • - Verzendkosten beneden €100,00 voor de rest van Europa: € 13,50
1.9 Bestelling online bekijken

Indien u een Account heeft aangemaakt kunt u onder 'Mijn Account' met de door u opgegeven inlogcode de bestelling maar ook uw klant gegevens en order historie bekijken.

1.10 Kan ik mijn bestelling ook afhalen

Nadat u per e-mail of telefonisch contact met ons heeft opgenomen is het mogelijk dat u zelf de bestelling komt afhalen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »